en

Bezoek ons op de Kennisdag Waterkeringen 2024

Bezoek ons op de Kennisdag Waterkeringen 2024

Miramap Aerial Surveys: Luchtopnamen voor de Watersector

Ook dit jaar is Miramap Aerial Surveys weer present op de bedrijvenmarkt van de Kennisdag Waterkeringen van STOWA en Rijkswaterstaat. Op donderdag 11 april, in Burgers’ Zoo. Wij laten u graag zien hoe luchtopnamen (luchtfoto’s, lidar en warmtebeelden) de dijkbeheerder kunnen helpen bij het dagelijkse werk, maar ook tijdens crisissituaties.

Hoogwater met warmtecamera beeld

Afgelopen december en januari hadden we te maken met hoogwater op de grote rivieren. In opdracht van STOWA en de waterschappen maakten wij warmtebeelden van een groot gedeelte van het achterland van de IJssel en de Waal om zo uittredend water, kwel en wellen in beeld te brengen. De resultaten zijn beschikbaar op het landelijke wellenportaal.nl.

AHN-5

Het Actueel Hoogtebestand Nederland (AHN) is een bestand met voor heel Nederland gedetailleerde en precieze hoogtegegevens. Onmisbaar voor de waterkeringbeheerder! Voor AHN-5 bracht Miramap Aerial Surveys bracht vorig jaar al eenderde deel van Nederland met lidar in kaart. Op dit moment wordt het tweede deel ingewonnen (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg). Bekijk hier de voortgang.

Deelname aan de Kennisdag Waterkeringen is gratis. Aanmelden via kennisdagwaterkeringen.nl.

laatste nieuws van miramap aerial surveys