Menu
 • Home
 • Producten
 • Galerij
 • Mira MAPS
 • Nieuws
 • Over ons
 • Contact
 •  
  logo miramap
  nederlands | english
  zoeken
   

  Nieuws

  30 oktober 2021

  30 oktober Nacht van de Nacht! Breng lichtvervuiling in beeld met een luchtfoto by night

  Zaterdag 30 oktober is het Nacht van de Nacht! Een goed moment om stil te staan bij lichtvervuiling. Doet u ook het licht uit?

  Benieuwd hoe veel licht uw gemeente ‘s nachts uitstraalt? Breng het in beeld met een luchtfoto by night.

  Als voorbeeld maakten wij deze prachtige nachtscan van de Coolsingel in de gemeente Rotterdam.


  Wilt u weten hoe veel licht uw gemeente ‘s nachts uitstraalt? Breng dan lichtvervuiling in kaart met een Nachtscan luchtfoto. Een gedetailleerd beeld van de aanwezige lichtvervuiling door kunstlicht geeft u belangrijke informatie op het gebied van milieu, beveiliging en onderhoud en ontwerp van de buitenruimte. 
   
  Wij staan voor u klaar om met onze professionele nachtcamera met zeer hoge resolutie een Nachtscan van uw hele gemeente te maken. Hoe ziet dat er uit? Bekijk hier nog meer voorbeelden.
   
  Meer informatie over Nachtscan.
  Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

  27 april 2021

  Miramap Aerial Surveys breidt vloot uit met PH-MAV

  Met trots presenteren wij de nieuwste telg in de Miramap Aerial Surveys familie: PH-MAV. Met dit nieuwe tweemotorige Partenavia P68 vliegtuig verdubbelen wij onze capaciteit voor data-inwinning. Wij staan per direct klaar om onze klanten te voorzien van nog meer hoge kwaliteit luchtfoto's, LiDAR puntenwolken, Dakscan thermische luchtfoto's en Nachtscan lichtbeelden. | Lees verder

  02 februari 2021

  Smart City Münster: thermografievluchten Stadt Münster succesvol uitgevoerd

  Op vrijdag 22 januari en zaterdag 30 januari maakte Miramap Aerial Surveys een dakscan van de hele stad Münster.

  Deze thermografieopnamen zijn onderdeel van het "Masterplan 100% klimaatbescherming" waarmee de stad Münster zichzelf ambitieuze klimaatdoelstellingen heeft gesteld: uiterlijk 2030 moet de CO2-uitstoot in Münster met 95% en het energieverbruik met 70% verminderd zijn.

  Meer informatie over dit project kunt u vinden op de website van Smart City Münster

  En op de website van de Stadt Münster | Lees verder

  17 november 2020

  Miramap Aerial Surveys rond data-inwinning voor Cyclomedia succesvol af

  Begin november voerde Miramap Aerial Surveys de laatste inwinvlucht uit voor het Cyclomedia Nederland Oblique 2020 project. Voor dit project hebben wij 1,5 miljoen wolkenloze beelden, inclusief LiDAR puntenwolken, ingewonnen en verwerkt, de meerderheid van het hele project. Speciale dank gaat uit naar onze gewaardeerde klanten Cyclomedia Technology en Hexagon Geosystems. | Lees verder

  24 oktober 2020

  Vanavond Nacht van de Nacht! Breng lichtvervuiling in beeld met een Nachtscan van Miramap Aerial Surveys

  Vanavond is het Nacht van de nacht! Een goed moment om stil te staan bij lichtvervuiling in uw gemeente. 
   
  Wilt u weten hoe veel licht uw gemeente ‘s nachts uitstraalt? Breng dan deze winter lichtvervuiling in kaart met een Nachtscan luchtfoto. Een gedetailleerd beeld van de aanwezige lichtvervuiling door kunstlicht geeft u belangrijke informatie op het gebied van milieu, beveiliging en onderhoud en ontwerp van de buitenruimte. 
   
  Met de winter in aantocht staan wij klaar om met onze professionele nachtcamera met zeer hoge resolutie een Nachtscan van uw hele gemeente te maken. Hoe ziet dat er uit? Bekijk hier de voorbeelden.
   
  Meer informatie over Nachtscan.
  Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. | Lees verder

  12 oktober 2020

  Vandaag klimaatdag! Breng warmteverlies in beeld met een Dakscan van Miramap Aerial Surveys

  Vandaag is het #klimaatdag! Een uitgelezen kans om energiebesparing van woningen en bedrijven op de agenda te zetten. Wist u dat meer dan 30% van het energieverlies van woningen en bedrijfspanden via het dak gaat!

  Een Dakscan thermografische luchtfoto brengt snel en makkelijk in beeld bij welke woningen en bedrijfspanden het warmteverlies via het dak het grootste is. Onmisbaar als basis voor het duurzaamheidsbeleid, bij prioritering van verduurzaming van de woningvoorraad en bij advies over energiebesparende maatregelen.

  Met de winter in aantocht staan wij klaar om met onze nieuwe professionele warmtebeeldcamera met zeer hoge resolutie een Dakscan van uw hele gemeente te maken. Hoe ziet dat er uit? Bekijk hier de voorbeelden.

  Meer informatie over Dakscan.
  Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

    | Lees verder

  03 juni 2020

  Miramap's Droogtescan in beeld bij STOWA en de waterschappen

  Voorjaar 2020 is het erg droog geweest in Nederland. Dat zien we ook terug bij de regionale keringen.Omdat de meteorologische droogte geen maatlat vormt voor de droogte van de kaden zelf blijft inspectie van de kaden een belangrijke schakel. In het kader van het Ontwikkelingsprogramma Regionale Keringen (ORK), onderzoekt STOWA samen met de hoogheemraadschappen van Delfland, Rijnland en Schieland en de Krimpenerwaard de effecten van verdroging van boezemkades in tijden van langdurige droogte. Hiervoor wordt de Droogtescan satellietdata applicatie van Miramap gecombineerd met sensoren die de waterhuishouding in de dijk monitoren. Deze film brengt het onderzoek mooi in beeld.

  Meer informatie, zie:
  Hoogheemraadschap van Delfland - Sensoren meten droogte en extreme neerslag
  STOWA Waterweren - beheer, onderhoud en droogte
  Miramap - Droogtescan

  06 november 2019

  Miramap Aerial Surveys op Luchtfotocongres 2019

  Miramap Aerial Surveys presenteert 'Hybride inwinning met de Delftse slag' op het Luchtfotocongres 2019 in de Observant in Amersfoort. We blikken terug op 15 jaar innovaties in luchtfotografie bij Miramap en we kijken vooruit naar minimaal 15 jaar hybride inwinning met Miramap Aerial Surveys.
   https://beeldmateriaal.nl/congres-2019

  13 september 2019

  Miramap trapt Sat4Flood project af bij ESA-ESRIN in Frascati

  Op 13 september hebben Miramap en consortiumpartners 52Impact en SkyGeo officieel de aftrap gegeven van het Sat4Flood project met het ESA InCubed team bij ESA-ESRIN in Frascati, Italië. Sat4Flood is een wereldwijde service voor dijkmonitoring gebaseerd op satellietdata. Speciaal voor experts met verantwoordelijkheden op het gebied van veiligheid en preventie wordt een dienst ontwikkeld die stressfactoren van dijken aangeeft, gebaseerd op de meest actuele satellietdata. Het project combineert de innovatieve technologieën van hoge resolutie satelliet bodemvochtmetingen met InSAR deformatiemetingen en andere satellietdatabronnen, en brengt daarmee wetenschap naar de praktijk. Sat4Flood levert monitoring van hoge kwaliteit, hoge frequentie, bedekt grote gebieden en is kosten effectief. Sat4Flood ontvangt support van het ESA InCubed programma.

  Lees hier meer over het Sat4Flood project.


  Start van het project met ESA InCubed team en consortium bij ESA-ESRIN in Frascati

  02 september 2019

  Miramap opent nieuwe vestiging op High Tech Campus Eindhoven

  Miramap Aerial Surveys heeft haar nieuwe productie, research- en development faciliteit voor de processing van (oblieke) luchtfoto's vanaf vandaag gevestigd op de High Tech Campus in het zuiden van Eindhoven. Wij zijn van mening dat alleen dataprocessing in eigen huis, dicht bij de data-inwinning en innovatieve ontwikkelingen, kan leiden tot een optimaal eindproduct voor de klant. In het hart van de technologieregio Brainport Eindhoven vonden wij hiervoor de inspirerende omgeving die we zochten. Onze faciliteit bevindt zich in de Bèta building, een accelerator speciaal gericht op MKB bedrijven met een focus op research en development die hun innovatiekracht willen ontwikkelen. 
  Volg ons op Twitter

  Deel deze pagina:

  copyright miramap 2022 | Miramap Aerial Surveys B.V. KvK 74542214 | Miramap B.V. KvK 17169001  | Miramap Aviation B.V. KvK 74539302 | disclaimer | sitemap