en

Miramap Aerial Surveys brengt hoogwater Limburg in beeld op de STOWA Kennisdag Waterkeringen

Miramap Aerial Surveys brengt hoogwater Limburg in beeld op de STOWA Kennisdag Waterkeringen

“Zeg, Miramap, jullie deden toch altijd iets met dijken en remote sensing?”

Jazeker! En dat doen we nog steeds. Alleen nu vanuit een vliegtuig i.p.v. vanaf een quad. Op die manier kunnen we lange strekkingen waterkeringen in één keer vanuit de lucht karteren.

Zo gingen we op 16 en 17 juli 2021 met spoed met twee vliegtuigen de lucht in om het hoogwater in de beekdalen van de Geul, Geleenbeek en Roer in Limburg in beeld te brengen met luchtfoto’s en lidar. Deze detail beelden zijn nu te zien in onze eigen obliek viewer. Ook wonnen we afgelopen jaar meerdere keren lidar hoogtedata (AHN4) in van de IJssel, Waal en Grensmaas en we staan paraat om met het eerstvolgende hoogwater met thermografische luchtfoto’s de wellen langs de Noordelijke IJssel te karteren.

We zijn dus nog steeds actief voor de Nederlandse waterbeheerders: vanuit de lucht, met een iets andere naam (Miramap Aerial Surveys), met een frisse blauw met groene huisstijl en met een nieuwe website. Maar met de kennis, expertise en kwaliteit die u van ons gewend bent.

Meer weten? Mocht u ons op donderdag 30 juni gemist hebben op de STOWA Kennisdag Waterkeringen in Burgers Zoo te Arnhem, benader ons dan direct of vraag een demo aan.

Contact

laatste nieuws van miramap aerial surveys